Mededeling m.b.t. het Corona-virus

Wij ZIJN er voor u

In verband met de het risico op verspreiding van het Corona-virus ZIJN al onze groepsactiviteiten afgelast t/m 28 april 2020. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD.

Het sociale leven stil valt. Voor Stichting ZIJN een reden om onze telefonische bereikbaarheid uit te breiden. Het welzijnsadvies en mantelzorgondersteuning is bereikbaar op 0187-483366 (elke dag van 9:00 uur tot 17:00 uur, ook in het weekend!)en op mailadres nietalleen@zijngo.nl. Stichting ZIJN biedt een luisterend oor. U kunt altijd bellen als u vragen heeft, niet weet hoe u iets moet oplossen of gewoon voor een praatje.

Ook de formulierenbrigade is nog steeds dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 11.00 uur op nummer 0187- 486540. 

Het Diekhuus en Automaatje zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur op nummer 06 86890506.

Onze jongerenwerkers van het JaC zijn bereikbaar op hun mobiele nummer. 

Onze kantoren aan het Beneden Zandpad, de Doetinchemsestraat en aan de Juliana van Stolberglaan zijn voorlopig gesloten.

Alle persoonlijke ontmoetingen zijn in principe geannuleerd tenzij het gaat om belangrijke en urgente zaken. 

Laten we er voor elkaar ZIJN!

 

 

 

Zoek activiteiten

Stiching ZIJN staat voor het aanbieden van diensten en ondersteuning ten behoeve van het welzijn van de burgers van Goeree-Overflakkee. De Stichting is dé welzijnsorganisatie op het eiland Goeree-Overflakkee, die een breed, gedifferentieerd en kleinschalig aanbod levert op het gebied van peuterspeelzalen, welzijn en cultuur. Een aanbod dat dicht bij de mensen staat ten behoeve van hun welzijn, met een verbindende insteek, die uitgaat van de lokale situatie met respect voor een ieder. Het bieden van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen en jeugd zien wij als een onderdeel van welzijn.

Stichting ZIJN (voorheen Stichting Fier / Companen, Stichting Welzijn Oostflakke (SWO) Stiching Peutereiland en Stichting Jongerenwerk)
zet zich in voor continue verbetering van diensten en ondersteuning van burgers die aansluiten bij de behoeften van die burgers. Wij adviseren en ondersteunen Gemeente Goeree-Overflakkee proactief. Het welzijn van burgers staat voor ons hierbij centraal.

Stichting ZIJN werkt graag samen met andere organisaties om maatschappelijke doelen te bereiken.

Back to Top