WIE ZIJN ONZE JONGERENWERKERS?

Ons team bestaat uit vijf jongerenwerkers die worden ondersteund door stagiaires en vrijwilligers! Het leuke aan ons team zijn de diverse interesses van onze jongerenwerkers. Waar de een ’n passie heeft voor theater, speelt de ander liever een potje voetbal.

Dinant van Walsem

Dinant van Walsem

Dinant zit al een aantal jaar in het Jongerenwerk. Hij is breed geinteresseerd. Dit resulteert vaak in boeiende gesprekken, zowel op straat als in het Jac. Hij heeft veel hobby’s: sporten, pianospelen, lezen en schrijven staan bovenaan zijn lijstje. Hij is Jongerenwerker voor Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge en Herkingen en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

mobiel 06 8689 8747

e-mail

Mirjam Butijn

Mirjam Butijn

Mirjam is een van de nieuwe Jongerenwerkers. Hiervoor was ze leerkracht op verschillende basisscholen in de bovenbouw. Ze is creatief en haalt veel energie uit het begeleiden van jongeren. Ze vindt het leuk om sportactiviteiten te organiseren. Naast haar job schrijft en reist ze graag. Mirjam is Jongerenwerker voor Ooltgensplaat, Oude-Tonge, Achthuizen, Stad a/h Haringvliet en Den Bommel en ze is elke woensdag, donderdag en vrijdag in het Jac te vinden.

mobiel 06 1406 8974

e-mail

Simon Aantjes

Simon Aantjes

Simon is sinds 2017 werkzaam als Jongerenwerker bij Stichting ZIJN. Hij heeft een passie voor creativiteit (muziek, film en theater) en jongeren. Hij verkent graag de ongebaande paden, is flexibel, houdt van nieuwe uitdagingen, gaat graag met een open en nieuwsgierige houding het gesprek aan en zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om het welzijn van jongeren te verbeteren. Simon is Jongerenwerker voor Stellendam, Goedereede, Melissant, Ouddorp en Havenhoofd en werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag (om de week).

mobiel 06 8685 2165

e-mail

Matthijs Markwat

Matthijs Markwat

Matthijs is de jongste van het team. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en herstel en is bijna afgestudeerd klinisch psycholoog. Hij is altijd in voor een spelletje of een wandeling. Hij hecht veel waarde aan vertrouwen, warmte en empathie waardoor hele open gesprekken ontstaan. Matthijs werkt op woensdag, donderdag en vrijdag en is Jongerenwerker voor Ooltgensplaat, Oude-Tonge, Achthuizen, Stad a/h Haringvliet en Den Bommel.

mobiel 06 3056 3092

e-mail

Kim de Haan

Kim de Haan

Kim is de nieuwste aanwinst in het team. Met haar militaire achtergrond en jarenlange ervaring in psychiatrie en verslavingszorg is niks haar te gek. Ze geeft inzicht in gevoelens, gedachten en gedrag en bouwt graag aan het zelfvertrouwen van jongeren. Haar motto: waar een wil is, is een weg. Kim is Jongerenwerker voor Stellendam, Goedereede, Melissant, Ouddorp en Havenhoofd en werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

mobiel 06 8385 3163

e-mail