WELZIJNS
coaching

wE zijn er voor jou!

Stichting ZIJN is de welzijnsorganisatie op Goeree-Overflakkee en richt zich op het welzijn van alle inwoners. Onze welzijnscoaches denken met je mee om samen een goede oplossing te vinden bij vragen in je dagelijkse leven.

Wat kunnen onze welzijnscoaches voor jou betekenen?

We zijn er voor iedereen met een vraag of situatie waar je zelf even niet uitkomt. Dat kan gaan om hulp bij het omgaan met moeilijke situaties, bij het (her)vinden van dat wat het leven boeiend en zinvol maakt of als je gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor. We gaan daarbij altijd uit van wat jij nodig hebt en wat bij jou past. 

 

Met welke vragen kunnen onze coaches je verder helpen?

Ik wil graag andere mensen ontmoeten. Waar vind ik gezellige activiteiten?

Ik ben mantelzorger en weet niet meer hoe ik alle ballen in de lucht kan houden. Waar kan ik hulp vinden?

Hoe kunnen mijn ouders comfortabel en veilig thuis blijven tot op hoge leeftijd?

Ik wil graag een vriendin bezoeken maar ben niet meer zo mobiel. Kan ik AutoMaatje inschakelen?

Ik wil graag gezonder leven en meer bewegen. Welke mogelijkheden zijn er voor senioren?

Ik heb een leuk idee om de saamhorigheid in ons dorp te verbeteren. Hoe pak ik dat aan?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voel je je weleens eenzaam?

Onze aanpak tegen eenzaamheid is maatwerk. Het gevoel van eenzaam zijn verschilt namelijk per persoon. De eerder genoemde mogelijkheden kunnen daar dan ook allemaal onderdeel van zijn. Door middel van een gesprek met een welzijnscoach proberen wij er samen met jou achter te komen wat jij nodig hebt en hoe wij eenzaamheid tegen kunnen gaan.

Heb je veel last van eenzaamheid? Onze coaches kunnen passende hulp bieden en je zo nodig doorverwijzen naar andere specifieke hulp. Je kunt hiervoor contact opnemen met Petra van der Laan door te mailen naar

Aanvullend bieden wij ook de cursus ‘Creatief Leven’ waarbij je anders leert kijken naar de wereld en naar jezelf en hoe je patronen zo kunt veranderen dat gevoelens van eenzaamheid zullen verminderen.

 

Heb je vragen of wil je advies?

Neem contact op met een van onze welzijnscoaches door te bellen naar 0187- 483366 of klik op de button ‘welzijnscoaches’ hieronder voor de welzijnscoach in jouw dorp en de directe contactgegevens.

 

 

 

 

Hulpvragen

Preventief huisbezoek

Eenzaamheid zelftest

welzijnscoaches