Poppodium Jailhouse

...al meer dan 30 jaar muziek voor jong en oud

Ooit begonnen als jongerencentrum in het begin van de jaren 80 is Jailhouse vandaag de dag een stichting die zich voornamelijk bezig houdt met het organiseren van live optredens van bands. We streven er naar om minimaal één keer per maand een band of twee bands op ons podium te hebben staan.

 


Muziekgebouw GO

Muziekgebouw GO is de grootste muziekeducatieaanbieder van Goeree-Overflakkee. Het is onze missie om alle kinderen en jongeren d emogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Met onze lessen en vele samenspeelmogelijkheden bereiken we duizenden leerlingen per jaar. Op de muziekschool zelf, maar vooral op basis- en middelbare scholen. Op maandag middag en avond geeft Drumdocent Sander Berkvens drumles in de Grote zaal van het JaC.
www.muziekgebouwgo.nl

 


Sebastian van Houwelingen

Ik ben Sebastian van Houwelingen, een kunstenaar uit Middelharnis, Zuid-Holland. Ik maak voornamelijk schilderijen en illustraties, maar zo nu en dan wijk ik hiervan af en probeer ik mijn talent op andere wijze te uiten.
Naast het zelf produceren van kunstwerken begeleid ik ook workshops, lessen en andere dergelijke projecten.

Mijn atelier bevind zich in het jac bij de inloop ruimte.
https://svanhouwelingen.com/

 


We zijn er als je hulp wilt

We zijn een groep verslaafden die bij elkaar komen om onze ervaring, kracht en hoop met elkaar te delen met als doel clean te blijven en om anderen te helpen bij het vinden van die vrijheid. Op woensdagavond zijn de bijeenkomsten in een sfeervolle ruimte in het Jongeren Activiteiten Centrum. Van 19:00 tot max 22:00 uur

 

Back to Top