De Inloop
De inloop is een ontmoetingsplek voor jongeren vanaf 10 jaar, waar activiteiten worden georganiseerd die passen bij de verschillende doelgroepen. De ruimte is voorzien van 2 playstations, 2 dartborden, en een TV. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van andere faciliteiten zoals laptop, Dj paneel, bordspellen en knutselmaterialen.

Tijdens deze inloop momenten is er altijd begeleider aanwezig. Deze zorgt voor een gezellige en veilige omgeving.

Voor alle jongeren die onze inloop bezoeken geldt dat zij onze regels naleven. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Ga met een ander om zoals je zelf behandeld wilt worden
  • Wanneer je van anderen iets wilt gebruiken dan vraag je dit eerst aan de persoon van wie het is
  • Het gebruik van drugs is niet toegestaan
  • Het gebruik van alcohol is niet toegestaan

Wanneer jongeren zich niet aan deze afspraken houden kan het zo zijn dat er contact opgenomen wordt met de ouders/verzorger van het kind.

Wanneer u meer wilt weten of vragen heeft bent u van harte welkom om kennis te maken met onze jongerenwerkers tijdens onze openingstijden of eventueel op afspraak buiten de openingstijden. U kunt ten alle tijden contact opnemen met  Helen Stam,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch spreekuur/online chat
Wordt je zoon/dochter gepest, is hij/zij veel op straat en weet je niet goed wat je hieraan kan doen of zijn er opvoedkundige vragen! Je kunt dan op verschillende manieren contact zoeken met het jongerenwerk. Je kunt met ons bellen of mailen. De gesprekken zijn vertrouwelijk. Wat je ons verteld blijft bij ons. Wanneer wij merken dat er meer nodig is zullen we samen kijken naar een passende oplossing.

Op woensdagavond hebben we een telefonisch/online chat spreekuur van 18:30-20:00 uur.  Je kan anoniem bellen naar 0187470840
Wanneer het druk is kan het zijn dat er op deze avond een belafspraak voor een ander tijdstip wordt gemaakt.

Back to Top