De Inloop
Het is een voor jongeren ingerichte ruimte waar zij zich kunnen ontspannen in de vrije tijd. Voor de jongeren is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten. Ze kunnen samen met hun vrienden darten, poolen, tafeltennissen, een spel spelen op de PlayStation 4 of chillen voor de TV.

Begeleiding
Tijdens de openstelling van de inloop is er begeleiding aanwezig. Zij dragen zorg voor de veiligheid van de jongeren die aanwezig zijn. Wanneer er jongeren zijn die zich niet goed gedragen grijpt de begeleiding in. De begeleiding zal het gesprek aangaan met de jongeren en kijken welke oplossing er aangedragen  wordt om er voor te zorgen dat iedereen zich prettig voelt.


De jongeren worden op de hoogte gebracht van onze huisregels wanneer ze bij ons komen. Deze lezen ze door en wordt ondertekend voor akkoord.

Wanneer nodig wordt het een en ander toegelicht. Daarnaast vullen zijn een inschrijfformulier in. Hierop worden de contactgegevens van de ouders genoteerd. Wanneer er calamiteiten zijn kunnen we ten allen tijden contact opnemen met de ouders/verzorgers van de jongeren in kwestie. De jongeren krijgen dan een pasje waarmee ze dartpijlen, een spel en controler voor de PlayStation 4 of een poolstok kunnen lenen. Verder kunnen de jongeren gebruik maken van
gratis Wifi.

 

Back to Top