VACATURES

Ambulant medewerker wijkcentrum

Zet jij je graag in voor een ander en heb jij een flexibele instelling?

Het Wijkcentrum in Middelharnis is op zoek naar een Ambulant Medewerker (2-5 uur per maand)

Als Ambulant Medewerker ben je als gastvrouw of gastheer het gezicht van het Wijkcentrum. De werkzaamheden kunnen per keer verschillen. Zo zul je de ene keer koffie en drankjes inschenken en de andere keer alleen het gebouw openen en sluiten. Hierdoor zal het aantal uren dat je per maand werkt verschillen (2-5 uur per maand).

Voor deze functie is het belangrijk dat je een sociale en klantgerichte instelling hebt. Tevens vragen wij dat je in de avonden beschikbaar bent. Als je in de omgeving van Sommelsdijk/Middelharnis woont is dat een pré.

Wij bieden jou een functie op oproepbasis met een mooi passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

Wil jij graag aan de slag als Ambulant Medewerker? Stuur dan jouw cv en motivatie naar t.a.v. Marion Kieviet. Voor meer informatie kun je haar ook bellen via (0187) 483366 (optie 1).

Vrijwilliger Formulierenhulp

Formulierenhulp ondersteunt mensen die moeite hebben met administratieve procedures en het invullen van (digitale) formulieren. Samen met een team toegewijde vrijwilligers staan ze klaar om mensen te helpen hun inkomen op orde te houden en te kijken naar de doelen die men wil bereiken. Dat kan gaan om het aanvragen van toeslagen, uitkeringen, voorzieningen (zoals de voedselbank, kindpakket, kwijtscheldingen) en in bepaalde gevallen om hulp bij de aangifte inkomstenbelasting en het schrijven van bezwaren. Het doel is om de stress bij het invullen van belangrijke documenten te verminderen en om mensen toegang te geven tot diensten en voordelen waar ze recht op hebben.

Vind jij het leuk om met heel verschillende mensen in contact te komen en hen te helpen met administratieve taken? Sluit je dan aan bij ons team en maak het verschil in het leven van mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Interesse?

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Tanja Nieuwpoort of Miranda Lagerwerf op telefoonnummer (0187) 48 33 66 of stuur een e-mail naar